Logo physiolac bio
 

Wie zijn wij?

Het merk Physiolac werd ontwikkeld door de Laboratoires Gilbert, gevestigd in Hérouville Saint Clair in het Franse departement Calvados en gespecialiseerd in de gezondheid van het gezin en de wereld van het kind. Het merk biedt een assortiment babyvoeding dat beantwoordt aan de voedingsbehoeften van de allerkleinsten.

ONS ENGAGEMENT :
Het Physiolac-team, met zijn uitgebreide expertise inzake babyvoeding, werkt continu aan het verbeteren van zijn producten. De kwaliteitsvolle producten van Physiolac Bio worden geproduceerd in Europa, op basis van melk uit Europese biogecertificeerde veehouderijen.
Het assortiment Physiolac Bio stemt overeen met de voedingsbehoeften van het kind, van bij de geboorte - indien borstvoeding niet mogelijk of niet gewenst is - tot de leeftijd van 3 jaar. 
Physiolac Bio wordt uitsluitend verkocht in de apotheek en drogisterij, om u het advies en de ondersteuning van gezondheidsprofessionals te garanderen. 

NIEUW : in antwoord op de verwachtingen van mama's met een verlangen naar meer natuurlijkheid, creëerde Physiolac in 2011 een nieuw productassortiment: 

  • Physiolac Bio, biogecertificeerd babymelk AB die overeenstemt met de voedingsbehoeften van kinderen tot de leeftijd van 3 jaar 

GOED OM WETEN
Alle producten van Physiolac worden geproduceerd in Europa, op basis van melk uit Europese biogecertificeerde veehouderijen.

 

Icone facebook Icone twitter Icone rss Envoyer ami  Fr En Be Contact